Elektronikai hulladék felvásárlás

A modern kor eszközei, amelyek mindennapjainkat könnyítik meg, sajnos elkerülhetetlenül hulladékká válnak, amikor elromlanak vagy elavulnak. Ezen elektronikai hulladékok megfelelő kezelése kulcsfontosságú a környezetvédelem és a fenntarthatóság szempontjából.

Az elektronikai hulladékot két fő csoportba soroljuk:

Nem Veszélyes Elektronikai Hulladék (EWC 20 01 36): Ez a kategória magában foglalja azokat az elektronikai eszközöket, amelyek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat.

Veszélyes Elektronikai Hulladék (EWC 20 01 35): Ide tartoznak azok az elektronikai eszközök, amelyek veszélyes anyagokat tartalmaznak és különleges kezelést igényelnek.

 

Hulladék keletkezési helyei

Otthoni környezet: háztartások, kertészkedés, barkácsolás, szórakozás. Munkahelyi környezet: ipar, mezőgazdaság, közintézmények, iskolák, hivatalok, egészségügyi intézmények.

Szolgáltatásaink

Cégünk elkötelezett amellett, hogy az elektronikai hulladékok mindkét csoportját hatékonyan és környezettudatosan kezelje. Telephelyünkön évente 20 tonna elektronikai hulladékot gyűjtünk be és dolgozunk fel. Amennyiben kérdése van az elektronikai hulladék kezelésével kapcsolatban, vagy további információra van szüksége szolgáltatásainkról, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni a legmegfelelőbb megoldást az Ön igényeire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot